برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

پزشکیان: پاسخ مناسبی به تجاوز رژیم صهیونیستی خواهیم داد

پزشکیان در جلسه عصر امروز هیئت وزیران با اشاره به تجاوز اسرائیل به حریم هوایی کشورمان گفت: مردم عزیز ما و نظام جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند که هیچ‌گاه در برابر هیچ متجاوزی کوتاه نمی‌آیند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور با بیان اینکه امروز جنایت‌های رژیم صهیونیستی به همه جهانیان ثابت شده است، افزود: امروز جهانیان شاهد هستند که حامیان این رژیم اشغالگر که در راس آنها آمریکاست، دم از حقوق بشر و آزادی می‌زنند، اما در برابر به خاک و خون کشیده شدن ده‌ها هزار زن و کودک از سوی این رژیم سفاک سکوت کرده‌اند! آیا این کودکان تروریست بوده‌اند، آیا بستن راه غذا و دارو به روی مردم مظلوم غزه جزو اصول جنگ و جهان متمدن است؟

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز وجدان‌های بیدار در جهان از رژیم صهیونیستی و جنایت‌های این رژیم سفاک متنفرند.

پزشکیان در ادامه با تاکید بر حق پاسخگویی ایران در برابر حمله رژیم صهیونیستی گفت: ما طالب جنگ نیستیم، اما از حقوق ملت و کشورمان دفاع خواهیم کرد؛ ما پاسخ مناسبی به تجاوز رژیم صهیونیستی خواهیم داد.

رئیس جمهور ادامه داد: اگر تجاوز‌های رژیم صهیونیستی و جنایت‌هایش ادامه یابد، تنش‌ها گسترش خواهد یافت و می‌دانیم که آمریکا، اسرائیل را برای این فجایع تحریک می‌کند. آنها قول داده بودند که در برابر خویشتن‌داری ما جنگ را تمام کنند، اما به قول‌شان عمل نکردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار